برگزاری فراخوان انجام طرح مطالعاتی ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی شهرداری کرج

۰۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۸ کد : ۳۶۲۶۹ دسته خبر
سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کرج برای انجام دو پروژه پیاده سازی خیابان دانشکده و طراحی شهری میادین (مدنی، مهران و استقلال) فراخوان منتشر کرد.
برگزاری فراخوان انجام طرح مطالعاتی ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی شهرداری کرج

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری کرج در نظر دارد نسبت به انجام ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی (اتاف) دو پروژه پیاده سازی خیابان دانشکده و طراحی شهری میادین (مدنی، مهران و استقلال) اقدام نماید. در همین راستا طی انتشار فراخوان عمومی از پژوهشگران دارای مجری اتاف از شهرداری تهران که در لیست پژوهشگران منتخب هستند جهت انجام پروژه های فوق الذکر دعوت بعمل آورده است.

علاقه مندان جهت شرکت در این فراخوان می تواند پروپوزال خود را حداکثر تا مورخ 17 مهرماه 1400 به آدرس الکترونیکی msc@karaj.ir ارسال نمایند.

همچنین می توانید اطلاعات مورد نیاز جهت شرکت در این فراخوان را از این لینک دریافت نمایید.