طرح پژوهشی " ارزیابی تأثیرات اجتماعی احداث تئاتر شهر کرج" توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی به پایان رسید

۲۱ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۳ کد : ۵۲۵۹۰ دسته بنر اصلی تجربه های مرکز
طرح ارزیابی تأثیرات اجتماعی تئاتر شهر کرج توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی به پایان رسید. حامیان این پروژه سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهر کرج (برنامه¬ریزی و اجرا)؛ دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران (طراحی)؛ سازمان فنی و عمران شهرداری کرج (مجری) و سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی کرج (بهره¬بردار) هستند.
طرح پژوهشی " ارزیابی تأثیرات اجتماعی احداث تئاتر شهر کرج"  توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی به پایان رسید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه  این پروژه قرار است در محله اصفهانی­ها در منطقه 2 شهرداری کرج و در جنوب پارک تاجیکستان احداث گردد. طراحی صورت گرفته برای تئاتر شهر کرج در زمینی به مساحت 2500 متر مربع و زیربنای تقریبی 7000 متر  خواهد بود.

دکتر برغمدی مدیر علمی طرح، بهره­ گیری توامان از روش­های کمی (تکمیل پرسشنامه در بین شهروندان شهر کرج) و کیفی (مصاحبه با متخصصان، مدیران، ذی­نفعان و... و مطالعات تطبیقی) در انجام پژوهش و به ویژه بهره­مندی از دانش ذی­نفعان در تدوین نظام مدیریت تاثیرات را از جمله مهمترین ویژگی­ های این پژوهش عنوان نمود.

متغیرهای شناسایی شده به واسطه احداث این مجموع را می­توان در تصویر زیر مشاهده  نمود: