عضویت مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی در گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۷۳۶۶ دسته خبر

انتخابات گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران در روز دوشنبه مورخ نهم اردیبهشت سال 1398 در دفتر انجمن جامعه شناسی ایران واقع در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار گردید و اعضای زیر توانستند برای مدت سه سال به عنوان شورای مدیرت این گروه انتخاب شوند.  لازم به ذکر است آقای دکتر هادی برغمدی مدیر مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی نیز به عنوان مدیر گروه تعیین شدند.

اسامی اعضای شورای مدیریت گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامه شناسی ایران (1398-1401)

1. آقای هادی برغمدی (مدیر گروه)
  2. آقای فردین منصوری (دبیر گروه)
  3. آقای امیر رزاقی