برگزاری "کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی" در شهر همدان توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۱۲ کد : ۵۵۹۵ دسته خبر تجربه های مرکز

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه کارگاه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در شهر همدان با مشارکت مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی و سازمان جهاد دانشگاهی واحد همدان در روزهای 8، 9 و 10 دی ماه 1397 در تالار قرآن شهر همدان و  با حمایت شهرداری همدان برگزار گردید.

در این کارگاه که حدود 30 نفر از مدیران و کارشناسان معاونت­ها و سازمان­های مختلف شهرداری همدان حضور داشتند، دکتر هادی برغمدی و دکتر غلامرضا اسکندریان(از اعضای پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی) در طول این کارگاه سه روزه به تشریح جایگاه مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی در رویکرهای مربوط به توسعه، فرآیند اجرای این مطالعات، الزامات قانونی و اجرایی این مطالعات، آسیب شناسی مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجام شده تاکنون، ارائه­ نتایج چند نمونه منتخب از مطالعات ارزیابی تاثیرات اجتماعی و... پرداختند.