برگزاری سومین جلسه کتابخوانی در حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی

۲۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۷ کد : ۱۳۰۷۳ تجربه های مرکز
برگزاری سومین جلسه کتابخوانی در حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی

در راستای همکاری گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامعه شناسی ایران، مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی جهاد دانشگاهی و گروه مطالعات توسعه دانشگاه تهران، سومین جلسه کارگروه کتابخوانی در حوزه "ارزیابی تاثیرات اجتماعی"  در روز دوشنبه 20 آبانماه در محل سالن جلسات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار شد. در این جلسه ابتدا بخش دوم کتاب ارزیابی تاثیرات اجتماعی(شامل فصل دوم، سوم و چهارم) نوشته رابل ج بارج توسط سرکار خانم نژاد اصغری و سرکار خانم غفوری ارائه و در ادامه در خصوص مطالب ارائه شده بحث و گفتگو صورت گرفت.

جلسه چهارم این کارگروه نیز در روز دوشنبه مورخ 11 آذر ماه ساعت 16 تا 18 در محل پژوهشگاه علوم انسانی جهاد دانشگاهی به نشانی خ انقلاب خ ابوریحان خ نظری(حدفاصل خ ابوریحان و خ دانشگاه) پ47  برگزار  خواهد شد.

حاضران برای حضور در  این جلسه(جلسه چهارم) باید فصل پنجم، ششم، هفتم و هشتم از کتاب "مفاهیم، فرایند و روش های ارزیابی تاثیر اجتماعی. رابل بارج و همکاران. ترجمه زکرایی و حاجلی، انتشارات جامعه و فرهنگ" را مطالعه نمایند.

( ۱ )