موسسه مهدکرامت با همکاری مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه برگزار می کند

۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۸ کد : ۲۹۵۶۸ دسته خبر
نشست مجازی تاثیرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی پروژه پیاده راه خیابان امام (ره) سمنان توسط موسسه مهد کرامت و با همکاری مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی و گروه ارزیابی تاثیرات اجتماعی انجمن جامعه شناسی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ این نشست در روز یکشنبه 22 فروردین ماه 1400 به صورت مجازی برگزار می‌شود. در این نشست آقایان هادی برغمدی (مدیر مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی جهاددانشگاهی)، محمدرضا پویافر (جامعه شناسی و عضو هیأت علمی دانشگاه)، سعید پرسا (مدیر بافت تاریخی شهرداری سمنان) و ابوالفضل برون (عضو هیأت امنای کسبه و اصناف خیابان امام (ره) و بازار سمنان) حضور خواهند داشت.
این نشست ساعت 20 از صفحه اینستاگرام کتابخانه تخصصی ایران شناسی شهیدان علومی موسسه مهد کرامت به نشانی @irolibrary پخش خواهد شد.

کلید واژه ها: نشست