دومین نشست تخصصی سیاست اسکان مجدد در بافت های پرخطر شهری؛ نقد و ارزیابی پیامدها

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۶ کد : ۳۶۳۶۶ دسته خبر
مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی دومین نشست تخصصی با موضوع سیاست اسکان مجدد در بافت های پرخطر شهری؛ نقد و ارزیابی پیامدها را به صورت مجازی برگزار می کند.
دومین نشست تخصصی سیاست اسکان مجدد در بافت های پرخطر شهری؛ نقد و ارزیابی پیامدها

این نشست تخصصی در روز دوشنبه مورخ 12 مهر 1400 از ساعت 16 الی 18 به صورت مجازی برگزار خواهد شد. حبیب جباری؛ معاون امور برنامه ریزی، نظارت و آمایش سرزمین سازمان برنامه و بودجه کشور و کیومرث ایراندوست؛ دانشیار گروه شهرسازی دانشگاه کردستان و مدیر قطب علمی بازآفرینی و بهسازی شهری به عنوان سخنران و هادی برغمدی مدیر مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی به عنوان مدیر نشست در این جلسه حضور خواهند داشت.

علاقه مندان جهت شرکت در این جلسه می توانید در روز برگزاری به لینک نشست به نشانی http://ac.ihss.ir/ihss167 مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی نشست تخصصی هادی برغمدی حبیب جباری کیومرث ایراندوست