دهمین جلسه حلقه مطالعاتی ارزیابی تأثیرات اجتماعی برگزار می شود

۰۸ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸ کد : ۳۷۲۹۹ دسته خبر تجربه های مرکز
دهمین جلسه حلقه مطالعاتی ارزیابی تأثیرات اجتماعی؛ توسط مرکز علمی و تخصصی ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و اندیشه سرای کنکاش برگزار می‌شود.
دهمین جلسه حلقه مطالعاتی ارزیابی تأثیرات اجتماعی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه؛ دهمین جلسه از حلقه مطالعاتی با محور ارزیابی تأثیرات اجتماعی قرار است در روز سه شنبه 11 آبان ماه 1400 از ساعت 18:30 دقیقه توسط مرکز ارزیابی تأثیرات اجتماعی پژوهشگاه و با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران و اندیشه سرای کنکاش برگزار شود. در این حلقه مطالعاتی فصل های 5 تا 13 کتاب «ارزیابی تأثیرات پروژه های توسعه؛ تجربیاتی از هند و دیگر کشورهای آسیایی» محور بررسی و ارائه قرار خواهد گرفت. ویراستار این کتاب هری موهان متور و مترجم آن میثم اهرابیان صدر که توسط نشر همشهری و دفتر مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به چاپ رسیده است. این جلسه به صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و سیمین زمانی به عنوان ارائه کننده در این جلسه حضور خواهد داشت.
جهت شرکت در این جلسه می توانید در روز برگزاری به لینک نشست به نشانی http://ac.ihss.ir/ihss164 مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: حلقه مطالعاتی مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی ارائه کتاب

( ۱ )