قرارگیری فایل مقالات و چکیده های طرح های پژوهشی مرتبط با حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی در سایت مرکز SIA.IHSS.AC.IR

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۸ کد : ۹۴۳۵ مدیریت دانش
قرارگیری فایل مقالات و چکیده های طرح های پژوهشی مرتبط با حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی  در سایت مرکز SIA.IHSS.AC.IR

در سایت مرکز

SIA.IHSS.AC.IR

در راستای ترویج مفاهیم مرتبط با حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی و دسترسی آسان به منابع موجود برای پژوهشگران فعال و علاقه مندان به این حوزه و همچنین نشر آزادانه اطلاعات که بی شک موجب تکامل و بهبود کیفیت فعالیت های علمی در این حوزه خواهد شد، مرکز ارزیابی تاثیرات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی اقدام به بارگذاری فایل مقالات مرتبط و خلاصه طرح های پژوهشی انجام شده در این حوزه بر روی سایت خود نموده است(در بخش مدیریت دانش).

از پژوهشگران و فعالان این حوزه خواهشمند است در صورت تمایل و در راستای دستیابی به هدف های بیان شده، فایل مقالات چاپ شده خود در حوزه ارزیابی تاثیرات اجتماعی و یا خلاصه/چکیده طرح های پژوهشی انجام داده در این حوزه را به نشانی زیر ارسال نموده تا با نام خود این افراد در سایت قرار گیرد.

Sia.ihss.acecr@gmail.com